P2 S Irvine W1
P2 S Irvine W2
P2 S irvine 3 W
P2 S irvine 4 W

P2S Irvine Office

Back to Projects
  • Project Overview

    The user experience begins as soon as you enter the reception area. Our design studio collaborated closely with the architect to integrate 5-layers of light into the receptionist desk, toe kick, guest seating area, corridor, and even a splash of color above the soffit. The breakroom lighting includes LED cylinders perfectly placed between the acoustic baffles, while decorative pendants illuminate the seating area along with 17ft windows. Collaboration spaces are illuminated using round pendant mounted acoustic luminaires, while linear fixtures at varying lengths light the open office workstations. Private offices are illuminated with recessed luminaires equipped with color tuning LEDs. Corridors and collaboration layout tables are illuminated with glare-free industrial high-bay luminaires. The digital lighting controls provide flexibility and allow users to adjust the lighting levels as desired